Support for bredbånd

Eriksminde Medienet har aftale om support hos vores samarbejdspartner mandag til torsdag kl. 9.00 - 21.00 og weekend og helligdage kl. 11.00 - 21.00.

Supporten har tlf. 44 40 07 91.

Får jeg den forventede hastighed?

Wifi forbindelser bliver generet af den støj andre elektroniske dimser i huset laver (og det er mange), hvorfor det er vigtig at måle hastigheden på en PC koblet LAN-med kabel til kabelmodemet.

Tjek din hastighed her

Lokale supportere

Lokal IT supporter

Foreningen stiller nedenfor plads til rådighed for medlemmer, der tilbyder at hjælpe andre medlemmer med support af IT. Medlemmer må selv henvende sig direkte til de medlemmer der er listet på siden.

Medlemmerne må aftale betingelserne og omfang direkte med de lokale supportere. Kender du nogen som hjælpe borgere i Eriksminde med IT-prioblemer, kan vi sætte en notits op nedenfor
Annonce

Hjælp til PC, Tablet, Smartphone og TV

Hjælp tilbydes til at sikre billigste og bedste løsning ved nyt køb og enhver form for støtte til at gennemføre overgangen til ny løsning.
Hjælp tilbydes til også til løsning af hvilket som helst problem med eller vejledning i brug af mail, netværk, router, PC, Tablet (inkl. iPad) og Smartphone (inkl. iPhone)og TV..

Med venlig hilsen

Henning Jakobsen
Vesterbjerg 14, 2670 Greve
Tlf. 2965 6559
Mail: henningjakobsen@live.dk

NB: I mail til foreningen oplyser Henning Jacobsen, at første time koster 200 kr. og følgende timer 150 kr.
---
Eriksminde Medienet viderebringer denne information til vore medlemmer, men det er op til medlemmerne selv at aftale hvad der skal laves, hvad det skal koste osv.
Vedkommende svarede på foreningens henvendelse på basis af annonce i Sydkysten.
Driftstatus