Bredbånd

Bredbåndspakker

100/40 Mbit

149 kr./md.

For dig, der ikke vil gå på kompromis med hurtig download af filer og streaming i ultrahøj kvalitet, selv når mange enheder er tilsluttet samtidig. Her er der rig mulighed for at alle kan streame og bruge nettet samtidigt.

Bestil her

250/40 Mbit

199 kr./md.

Til dig, der har de absolut højeste krav til din internetforbindelse og som på ingen måde vil gå på kompromis.

Vi anbefaler en kablet forbindelse for at få det meste ud af denne hastighed.

Bestil her

Kabelmodem

Ovennævnte hastigheder kræver Technicolor CGA2121 kabelmodem. Andre kabelmodemer f.eks. de ældre Motorola kan ikke opnå disse hastigheder.

Foreningen har altid et godt tilbud på de seneste modeller af Technicolor kabelmodemer - pt. er prisen 795 kr. - bestilles hos formanden.

Foreningen opdaterer og vedligeholder det fælles kabel- og fibernet i disse år. Det betyder at der opkræves 50 kr. månedligt til dette formål. Det behandles hvert år på foreningens generalforsamling.

OBS: Foreningen kan sende regningen - f.eks. på bredbånd - til din arbejdsgiver.

Find din hastighed

Antal personer i husstanden
1 person
2 personer
3 personer
4+ personer
Internetforbrug
Lavt
Mellemt
Højt

Bredbånd gennem dit antennekabel

Oprettelse af internet er altid gratis for vore medlemmer. Modem købes via foreningen - det er således din ejendom - men i forbindelse med ejerskifte kan det være fornuftig at lade modem blive i huset.

Med bredbånd fra Eriksminde Medienet kan du sende og modtage billeder, videoklip, e-mails, shoppe på nettet, anvende netbank, se TV og video og spille online spil med en hastighed, der passer til dit temperament: Vælg hastigheder mellem 100/40 Mbit eller 250/40 Mbit - og få frit forbrug, så du kan være på fra morgen til aften, uden at regningen løber løbsk.

Eriksminde Medienet internet kommer via Eriksminde Medienets fiber- og kabelnet. En forudsætning for at kunne få Internet installeret, er at huset i forvejen er koblet på Eriksminde fiber- og kabelnet via et tilslutningskabel mv.

Da kapaciteten deles, kan der i nogle tilfælde ekstreme opleves lavere hastigheder end den bestilte i forbindelse med forbigående spidsbelastninger i Eriksminde fiber- og kabelnet. Eriksminde Medienet udbygger løbende fiber- og kabelnettet for at modvirke dette, og uden at prale tør vi godt sige at foreningens net i dets struktur allerede er sikret mange år frem.

Bemærk, at du kan risikere at opleve en lavere hastighed, hvis du måler hastigheden gennem din trådløse forbindelse. Derfor skal du altid måle din hastighed, hvor du forbinder din computer med et kabel til modem, for at få den rigtige hastighed.

Mål din hastighed - der er flere hastighedsmålere online som man kan bruge. Du kan bruge den speedtest.net som vi af erfaring ved er virkelig god. Det er vigtigt her, at man går op imod en server, der er placeret i Tåstrup hos Global Connect, som hosted by DanskNet A/S. MEN: Vær opmærksom på at billedet er fyldt med alskens krible-krable ware og lokkende links, som foreningen ikke indestår for!

Du får kun den korrekte måling når du måler direkte på dit modem via PDS kabel!!!

Du får inkluderet i prisen egen IP-adresse 185..-.-.-r.

Bestilling af modem / udskiftning af ældre modem så kontakt foreningens formand og aftal hvornår det nye modem kan afhentes. Det virker normalt inden for 5-10 min. efter at du har tilsluttet det.

Du kan få op til 5 e-mailadresser pr. bruger via vort selvbetjeningssystem. Brugernavn og adgangskode til selv betjeningsportalen fremgår af faktura fra foreningen eller kan fås hos vores support eller foreningens formand.

Betal ikke for mere end du har brug for

Selvom Eriksminde Medienet tilbyder hastigheder helt op til 250/40 Mbit, så er det de færreste, der rent faktisk har brug for så høje hastigheder. I langt de fleste tilfælde er en 40/10 Mbit forbindelse mere end rigeligt - selvom mange internetudbydere nok gerne vil bilde dig andet ind.

Her er nogle eksempler på, hvad forskellige online-services rent faktisk kræver:
  • Musik-streaming i højeste kvalitet: 2 Mbit
  • Video-streaming i HD-kvalitet: 5-10 Mbit
  • Video-streaming i 4K: 10-20 Mbit
  • Online-gaming: 3 Mbit

Skitse over tilslutningsledning til TV / Radio og Internet

Nedenstående tegning viser at frem til og med tilslutningsstander er det foreningens ansvar (på vegne af medlemmerne) og tilslutningsledning og husinstallation er husejerens ansvar.
Driftstatus